Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Votul românilor ne arată că își doresc în continuare un președinte responsabil

Votul românilor de duminică, 10 noiembrie, ne arată că își doresc în continuare ca România să fie condusă de un președinte responsabil, care luptă pentru drepturile lor, pentru țară.

Vreau să le mulțumesc românilor care au ieșit la vot, indiferent unde s-au aflat, că și-au exercitat dreptul democratic de a decide cine va fi cel care va conduce destinele țării în următorii 5 ani.
Totodată, vreau să le mulțumesc nemțenilor care au ales, în mod covârșitor, ca, împreună cu președintele Klaus Iohannis, să schimbăm modul în care se face politică în județul Neamț. Prin votul lor de duminică au arătat că își doresc să fie respectați și conduși de niște politicieni care dau dovadă de responsabilitate și nu conduc doar pentru anumite grupuri de interese.
Am încredere că, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, și mai mulți nemțeni vor ieși la vot și vor vota, din nou, pentru o Românie Normală, pentru a pune umărul la dezvoltarea Neamțului și a zonei Moldovei.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 31 mai 2023, 2:14
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro