Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Infrastructura rutieră a județului Neamț va fi susținută de Guvernul Orban!
Intoxicările PSD ascund teama că vor fi trași la răspundere că au risipit banul public!

Guvernul PNL susține fără rezerve județul Neamț și marile proiecte de infrastructură din zona Moldovei. Acuzațiile și intoxicările lansate, din nou, de liderul PSD Neamț nu fac nimic altceva decât să arate disperarea celor care au risipit banul public.

Stimate președinte al Consiliului Județean Neamț, poate dumneavoastră sunteți speriat! Vă înțeleg! Însă un lucru e sigur: cetățenii județului Neamț nu au motive să fie speriați. Noi nu vom face ce au făcut cei de la PSD. Oamenii onești vor fi respectați, iar județul Neamț se va dezvolta.
Afirm cu tărie că proiectele de infrastructură vor fi finanțate de Guvernul PNL, iar ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor va suplimenta fondurile dacă este necesar. Însă cu siguranță va lua măsurile necesare pentru a stopa risipa banului public, care a fost dusă la rang de artă de mai mulți social democrați. Toți cei care au lucrat și vor lucra cinstit vor fi respectați și susținuți pentru a se dezvolta.
Vreau să îi reamintesc președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, că de data asta nu va funcționa zicala: atacul este cea mai bună armă de apărare! Așa că intoxicările pe care le lansează în spațiul public se vor dovedi că sunt neadevăruri.
Județul Neamț și zona Moldovei au susținere totală din partea Guvernului PNL!
Vreau să le transmit nemțenilor că ministrul Lucian Bode va veni să viziteze județul Neamț pentru a susține proiectele de infrastructură, dar nu va face turism electoral, așa cum au făcut alți miniștri de la PSD.
Interesul Guvernului PNL pentru zona Moldovei, inclusiv pentru autostrada Moldovei, este real, iar, așa cum am mai spus, soluția Parteneriatului Public Privat s-a dovedit că nu este una viabilă. Avem nevoie să accesăm fonduri europene, care de altfel puteau fi deja accesate așa cum preciza și fostul comisar european al PSD – doamna Corina Crețu, pentru a urgenta începerea lucrărilor la Autostrada Unirii.
Drumul expres Piatra – Neamț – Bacău nu va fi blocat, iar cei de la PSD, dacă tot se laudă că aproape au săpat singuri, cu lopata, la modernizarea acestui tronson, puteau să îl finalizeze până acum. Doar ”știu” cum se face, aveau experiență de la centura ocolitoare a Bacăului.
Din păcate, adevărul este acesta: PSD a blocat Moldova! PNL va susține și va implementa realizarea marilor proiecte de infrastructură rutieră, fără a risipi banul public!
Guvernul Orban și PNL Neamț vor susține dezvoltarea județului Neamț, iar cele 3 proiecte (DN 15 Bicaz - Poiana Largului, drumul expres Piatra Neamț – Bacău și Autostrada Unirii) vor fi continuate și finalizate.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 25 martie 2023, 16:31
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro