Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Ambasadorul Georgiei - E.S. Domnul Nikoloz Nikolozishvili a marcat legăturile puternice româno – georgiene în vizita de la Piatra Neamț

Excelența Sa domnul Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în România, a avut vineri, 28 februarie, o vizită de lucru în municipiul Piatra Neamț unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale, dar și cu membri comunității nemțene.

Cu ocazia acestei vizite, Excelența Sa a avut discuții cu primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, în vederea colaborărilor care vor viza aspecte economice și culturale, având în vedere că la întâlnire au participat reprezentanți din educație și ai mediului de afaceri.
”M-am bucurat astăzi de vizita Excelenței Sale, domnul Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în România, prezent în acest zile în județul Neamț la invitația domnului deputat Mugur Cozmanciuc care este și secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Georgia. La întâlnirea organizată astăzi la Primăria Piatra Neamț am fost prezent, împreună cu domnul deputat Mugur Cozmanciuc, domnul senator Eugen Țapu Nazare, domnul Tudor Polak, ministru secretar de stat în Ministerul Muncii, oameni de afaceri, directori de unități de învățământ, consilieri locali, directori din cadrul primăriei pietrene și alți invitați. Mă bucură interesul și deschiderea manifestate de E.S domnul Nikoloz Nikolozishvili pentru dezvoltarea unor relații de colaborare între localități din Georgia și municipiul Piatra Neamț pe diverse domenii de activitate. Mi-am exprimat în cadrul întâlnirii deschiderea pentru înfrățirea cu localități din Georgia și sprijinul pentru colaborări viitoare. Multumesc domnului ambasador pentru prezența astăzi la Piatra Neamț, domnului deputat Mugur Cozmanciuc pentru inițierea și susținerea declarată a relațiilor de colaborare dintre cele două părți. Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor prezenți pentru interesul manifestat și punctele de vedere exprimate în cadrul întâlnirii. Dezvoltarea relațiilor de colaborare pe diverse planuri cu Georgia este benefică municipiului nostru și poate juca un rol important în dezvoltarea orașului Piatra Neamț”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic.
Ca secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Georgia, mă bucur că E.S. domnul Nikoloz Nikolozishvili a răspuns pozitiv invitației mele de a vizita județul Neamț și de a întări relațiile dintre comunitățile din Neamț cu cele similare din Georgia.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 1 aprilie 2023, 10:11
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro