Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Corneliu-Mugurel Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
În aceste vremuri de criză să fim solidari, să respectăm indicațiile autorităților!

Stimați români, dragi nemțeni, în contextul înmulțirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus și de instituire a stării de urgență, fac apel la dumneavoastră să respectați indicațiile autorităților, să fiți solidari cu semenii dumneavoastră și să evitați sursele de informare care induc panică și promovează informații false.

Guvernul gestionează această situație excepțională și toate autoritățile sunt la datorie pentru a minimiza impactul epidemiei asupra tuturor sectoarelor societății. Autoritățile nemțene, Prefectura și celelalte instituții implicate în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, sunt la datorie și vor veni oricând în ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră.
Dar este nevoie și de ajutorul și implicarea fiecăruia dintre noi. Este necesar să respectăm indicațiile instituțiilor menționate, să stăm în casă sau să ieșim doar la serviciu, să îi protejăm pe cei în vârstă, minimizând expunerea acestora, să urmăm metodele de prevenție indicate de autoritățile sanitare și să nu intrăm în panică.
Totodată, fac un apel ferm către toți politicienii, indiferent de orientare și de partidele din care fac parte, să evite comportamentele politicianiste și să fie parte a soluției, nu cauzatori de probleme suplimentare. În aceste zile noi trebuie să dăm primul exemplu de consens și solidaritate!
Stăm acasă pentru a ne proteja semenii! Le mulțumesc cadrelor medicale și celor care stau în prima linie, la datorie, pentru toate eforturile pe care le fac pentru a ne proteja.
Împreună vom trece și peste această epidemie!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 7 decembrie 2021, 17:29
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro