Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Corneliu-Mugurel Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Suntem alături de românii din afara granițelor țării

În condițiile crizei actuale cauzate de creșterea numărului de infecții cu noul coronavirus, reiau apelul la calm, la coeziune socială și la înțelegere. Este vremea să arătăm că ne pasă unul de celălalt, că suntem responsabili pentru binele comun și că suntem mai puternici decât o epidemie trecătoare.

Mă adresez românilor rămași peste hotare. Rămâneți puternici și încrezători în ziua de mâine! Gândurile și speranțele noastre sunt alături de voi. Nu uitați că aici aveți familii și prieteni care vă așteaptă sănătoși. Respectați indicațiile autorităților din statul în care vă aflați și țineți legătura prin telefon sau internet cu familiile și prietenii. Dacă vă aflați într-o situație de risc, luați legătura cu ambasada României sau cu oficiul consular cel mai apropiat.
Totodată, îndrept această rugăminte către cetățenii județului Neamț. Nu tratați cu ostilitate vecinii, rudele, prietenii sau cunoștințele care s-au întors din străinătate! Înțelegeți-le dorința de a fi alături de cei dragi și ajutați-i să treacă peste momentele dificile. Încurajați-i să respecte termenul de autoizolare și, dacă aveți posibilitatea, faceți cumpărături pentru ei. Protejați-vă și protejați-i!
În această situație excepțională vom da măsura solidarității față de semenii noștri și vom avea șansa să ne întărim comunitățile din care facem parte. Știu că se vorbește mult despre distanțare socială. Haideți să aplicăm distanțarea fizică, dar să nu uităm de solidaritatea socială!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 27 ianuarie 2022, 11:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro