Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
România primește o sumă record - 79,9 miliarde de euro - pentru infrastructură rutieră, spitale, școli!

România va primi 79,9 miliarde de euro pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice.

Președintele Klaus Iohannis a obținut această sumă pentru România în urma negocierilor de la Bruxelles. Țara noastră ocupă un loc important în Uniunea Europeană și datorită președintelui României vom avea fondurile necesare pentru a Reclădi România, pentru relansarea economică a țării și județului Neamț.
79,9 miliarde de euro vor fi folosiți pentru a elabora planul pentru bugetul multianual 2021-2027, prin care va fi pus în aplicare Planul Național de Investiții și Relansare Economică, unde sunt cuprinse proiecte importante pentru zona Moldovei, pentru județul Neamț: Autostrada Unirii, spitalul regional, susținerea antreprenorilor și crearea de noi locuri de muncă.
Ne vom preocupa ca județul Neamț să beneficieze de o sumă importantă din aceste fonduri europene pentru dezvoltare, pentru modernizarea școlilor, a spitalului județean, a infrastructurii rutiere și pentru a atrage investitori, care vor crea noi locuri de muncă. Este o zi importantă pentru România, pentru județul Neamț, pentru români.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 7 decembrie 2021, 17:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro