Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2001 > 20-11-2001

Ședința Camerei Deputaților din 20 noiembrie 2001

  1   Intervenții ale domnilor deputați:
   1.1  Damian Brudașca - despre "disperarea românilor" ce nu "impresionează pe guvernanții PSD-UDMR";
   1.2  Ștefan Baban - atenționare asupra "efectelor perverse" ale acordurilor cu FMI;
   1.3  Valeriu Stoica - cerere adresată Guvernului Adrian Năstase de a prezenta "la un an de guvernare, cifrele reale ale sărăciei";
   1.4  Gheorghe Barbu - apel pentru "soluționarea, de urgență, a situației din ce în ce mai gravă a învățământului românesc";
   1.5  Leonida Lari Iorga - considerații pe marginea respingerii moțiunii PRM - Tezaurul Pactul Ribbentrop - Molotov;
   1.6  Mihaela Ionescu - despre imaginea României - aspecte și efecte;
   1.7  Raj-Alexandru Tunaru - exprimarea aprecierii pentru Proiectul Dracula Parc; semnalarea situației critice a SC Remat Tulcea;
   1.8  Cristian Sandache - pledoarie pentru politicul temperat.
  2   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.120/2000 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.95/1999 cu privire la valorificarea bunurilor scoase din funcțiune, aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale și a Ordonanței de urgență a Guvernului nr.122/1998 privind acumularea, scoaterea și împrospătarea produselor din rezervele proprii ale forțelor destinate apărării naționale.
  3   Dezbaterea Proiectului de Lege privind grațierea unor pedepse (amânarea votului final).
  4   Aprobarea unei modificări în componența unei comisii de mediere.
  5   Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.72/2001 pentru modificarea și completarea art.28 din Legea nr.70/1991 privind alegerile locale (amânarea votului final).
  6   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.38/2000 privind implementarea standardelor internaționale pentru siguranța navelor, prevenirea poluării și asigurarea condițiilor de muncă și viață la bordul navelor maritime care utilizează porturile românești sau care navighează în apele naționale (amânarea votului final).
  7   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.133/2000 privind repartizarea capacităților de infrastructură feroviară (amânarea votului final).
  8   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.131/2000 privind instituirea unor măsuri pentru facilitarea exploatării porturilor (amânarea votului final).
  9   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.25/2001 privind înființarea Companiei Naționale de Investiții" „C.N.I." - S.A (amânarea votului final).
  10   Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.78/2001 pentru modificarea Legii nr.199/2000 privind utilizarea eficientă a energiei (amânarea votului final).
  11   Dezbateri asupra Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.74/2001 privind abilitarea Ministerului de Interne de a angaja și presta servicii (retrimis comisiei).
  12   Dezbaterea Proiectului de Lege privind instituirea indemnizației de merit (amânarea votului final).