You are here: Home page > Parliamentary Business > Debates > Calendar 2006 > 26-10-2006

Joint sittings of the Chamber of Deputies and the Senate of October 26, 2006

  1   Aprobarea ordinii de zi și a programului de lucru.
  2   Aprobarea prorogării termenului prevăzut la art.4 din Hotărârea nr.7/2006 a Parlamentului României privind constituirea Comisiei comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea propunerii legislative privind alegerea Camerei Deputaților și a Senatului, a Președintelui României, alegerile autorităților administrației publice locale, finanțarea campaniilor electorale și alegerea europarlamentarilor.
  3   Aprobarea modificării Anexei la Hotărârea Parlamentului României nr. 34/2005 privind desemnarea unor deputați și senatori în calitate de observatori la Parlamentul European (înlocuirea doamnei deputat Monica Octavia Muscă cu doamna deputat Adina Ioana Vălean - propunerea Grupului parlamentar PNL).
  4   Aprobarea modificării componenței nominale a Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (înlocuirea doamnei deputat Grațiela Denisa Iordache cu domnul deputat Ioan Țundrea, în calitatea de membru supleant- propunerea Grupului parlamentar PC).
  5   Aprobarea modificării componenței nominale a Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (înlocuirea domnului deputat Mihei Adrian-Sirojea cu domnul deputat Renică Diaconescu - propunerea Grupului parlamentar PC).
  6   Aprobarea modificării componenței nominale a grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Spaniei și a Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Thailandei (înlocuirea domnului deputat Cosmin Gabriel Popp din Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Spaniei cu domnul deputat William-Gabriel Brînză și a domnului deputat William-Gabriel Brînză din Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Thailandei cu domnul deputat Cosmin Gabriel Popp - propunerile Grupului parlamentar PD).
  7   Adoptarea proiectului de Hotărâre privind constituirea Comisiei parlamentare de anchetă pentru investigări și clarificări referitoare la conturile lui Ceaușescu.
  8   Adoptarea proiectului de Hotărâre privind constituirea Comisiei parlamentare de anchetă pentru investigări și clarificări referitoare la activitatea ICE Dunărea.