You are here: Home page > Parliamentary Business > Debates > Calendar 2001 > 27-03-2001

Sittings of the Chamber of Deputies of March 27, 2001

2. Informare cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților și care urmează să fie avizate de comisiile permanente în termenele stabilite.

După pauză

Domnul Valer Dorneanu:

Doamnelor și domnilor deputați,

Vă rog insistent să intrați în sală pentru a putea începe ședința destinată votului final. Rog șefii grupurilor parlamentare să-și invite colegii în sală și chestorii, de asemenea, să-și facă meseria.

Stimați colegi,

declar ședința deschisă, anunțându-vă că din totalul celor 345 de deputați și-au înregistrat prezența și sunt prezenți 288 de deputați. Absenți 57 de deputați, participă la alte acțiuni parlamentare 7 deputați.

În ordinea de zi a ședinței de astăzi, pe care am amânat-o din lipsă de cvorum joia trecută, figurează votul final pentru legile prevăzute în anexă, respectiv cele 27 de proiecte de legi.

V-aș ruga însă, în prealabil, să-mi permiteți câteva chestiuni organizatorice, să vă anunț înregistrarea la Biroul permanent al Camerei a proiectului de Lege privind accesul la informațiile de interes public, primit de la Guvern. Cu acest proiect a fost sesizată în fond Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, iar pentru avize Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale și Comisia juridică, de disciplină și imunități. Termen de depunere a raportului - 2 aprilie 2001. Proiectul urmează a fi dezbătut în procedură de urgență și urmează a fi conexat cu propunerea legislativă având aceeași tematică.