Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2003 > 30-09-2003

Ședința Camerei Deputaților din 30 septembrie 2003

 Fragmente relevante pentru următoarea interogare: 
Vorbitor: Victor Bercăroiu

  1. Intervenții ale domnilor deputați:

Victor Bercăroiu - prezentarea unor evenimente petrecute la sfârșit de septembrie în localități din județul Prahova;

Domnul Victor Bercăroiu:

Domnule președinte,

Doamnelor și domnilor,

Doresc să prezint astăzi în fața Camerei Deputaților o serie de evenimente deosebite petrecute la sfârșit de septembrie într-o serie de localități din județul Prahova.

Aș începe cu sărbătoarea "Zilele Toamnei la Sinaia", eveniment ce a strâns la poalele Munților Bucegi mii de turiști.

M-aș opri apoi la Câmpina, unde primăria municipiului, împreună cu Muzeul Memorial B.P. Hașdeu au comemorat "Memoria Iuliei Hașdeu - 115 ani de la moarte", eveniment ce a strâns în incinta muzeului o sumedenie de personalități care au asistat la un recital de pian, susținut de artista Ioana Stoian, la un recital liric din opera poetică a Iulie Hașdeu, susținut de eleve ale Liceului Forestier Câmpina.

Apoi, în localitatea Florești s-au inaugurat lucrările din fonduri SAPARD la obiectivul "Canalizări și stații de epurare Florești - Călinești", încă un pas important spre civilizație și un semn pe drumul dezvoltării localității.

Valoarea investiției se ridică la circa un milion de euro și se estimează a se finaliza în douăsprezece luni.

De remarcat strategia Consiliului județean Prahova, care anul acesta are un program vast de investiții în mediul rural, privind "Alimentări cu apă și gaze, stații de epurare și canalizări stradale", în vederea atingerii rapide a gradului de urbanizarea a cât mai multor localități.