Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2004 > 20-09-2004

Ședința Camerei Deputaților din 20 septembrie 2004

18. Dezbaterea Propunerii legislative privind modificarea și completarea Legii nr.115/1996 privind declararea și controlul averii demnitarilor, magistraților, funcționarilor publici și a unor persoane cu funcții de conducere, modificată prin Legea nr.161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției (amânarea votului final).
 
consultă fișa PL nr. 338/2003

 

Domnul Constantin Niță:

  ................................................

Propunere legislativă privind modificarea și completarea Legii nr.115/1996 privind declararea și controlul averii demnitarilor, magistraților, funcționarilor publici și a unor persoane cu funcții de conducere, modificată prin Legea nr.161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției.

Comisia juridică.

Domnul Florin Iordache:

Domnule președinte,

Stimați colegi,

Această inițiativă legislativă a fost dezbătută în plenul Comisiei juridice, de disciplină și imunități în ședințele din 9 decembrie 2003, cât și în data de 17 martie 2004, când s-a întocmit raport suplimentar.

Vreau să vă spun că în ambele ședințe, membrii Comisiei juridice au hotărât, cu majoritate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaților respingerea inițiativei legislative. Vreau să completez faptul că această propunere legislativă face parte din categoria legilor organice.

Domnul Constantin Niță:

La dezbateri generale, dacă dorește cineva să ia cuvântul Nu dorește nimeni.

Fiind raport de respingere, îl vom supune votului final de mâine.