You are here: Home page > Parliamentary Business > Debates > Calendar 2016 > 27-09-2016

Sittings of the Chamber of Deputies of September 27, 2016

22. Informare privind depunerea la secretarul general al Camerei Deputaților, în vederea exercitării de către deputați a dreptului de sesizare a Curții Constituționale, a Legii privind instituirea unui mecanism de prevenire a conflictului de interese în procedura de atribuire a contractelor de achiziție publică (PL-x 626/2015), adoptată în procedură de urgență.

   

Domnul Florin Iordache:

    ................................................
Video in format Flash/IOS

Vă reamintesc, stimați colegi, că s-a depus la secretarul general al Camerei Deputaților, în vederea exercitării de către deputați a dreptului de sesizare a Curții Constituționale, Legea privind instituirea unui mecanism de prevenire a conflictului de interese în procedura de atribuire a contractelor de achiziție publică, PL-x 626, adoptată în procedură de urgență; termen de sesizare, două zile.

Da. Pe procedură. Da, vă rog. Și, cu aceasta, sistăm și ne vedem la ora 12,00.

Video in format Flash/IOS

Domnul Remus-Florinel Cernea:

Domnule președinte,

Am avut de mai multe ori această discuție. Reiau întrebarea: când vom vota electronic?

Video in format Flash/IOS

Domnul Florin Iordache:

Vă aducem noi la cunoștință, domnule deputat.

Video in format Flash/IOS

Domnul Remus-Florinel Cernea:

Da, dar, până când nu vom avea vot electronic, eu anunț că intru în grevă de vot, pentru că este inadmisibil ca, după atâtea luni, să nu avem nici explicații oficiale serioase și nici acest sistem nou, pentru care s-au cheltuit bani publici, implementat. Deci, este inadmisibil, este o procedură nedemocratică să votăm cu mâna ridicată.

Vă mulțumesc.