Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2016 > 10-10-2016

Ședința Camerei Deputaților din 10 octombrie 2016

 Fragmente relevante pentru următoarea interogare: 
Vorbitor: Andrei Daniel Gheorghe

32. Prezentarea interpelărilor adresate Guvernului.  

Video in format Flash/IOS Andrei Daniel Gheorghe

Domnul Andrei Daniel Gheorghe:

Vă mulțumesc, doamna președinte de ședință.

Am trei interpelări, toate către Ministerul Transporturilor.

Voi prezenta una dintre ele, care vizează pasarela pietonală din localitatea Tâncăbești, comuna Snagov, județul Ilfov.

Domnule ministru,

Am înțeles că, într-un final, după o lungă întârziere nejustificată, în cursul anului 2016 a fost aprobat, de către ministerul pe care-l conduceți, proiectul pentru refacerea pasarelei pietonale de pe DN 1 la km 28+700 m, în zona Tâncăbești, într-un punct rutier care face legătura între localitățile Snagov și Periș din județul Ilfov, loc unde s-au produs numeroase accidente grave care au implicat pierderi de vieți omenești.

Vă rog să dispuneți avizarea de urgență subordonaților dumneavoastră din cadrul CNADNR, care, în baza unor inutile prejudecăți birocratice, refuză să avizeze proiectul de refacere a pasarelei prăbușite în urma gravului accident rutier de acum opt ani. Aștept un răspuns prompt și rezolvarea rapidă a acestei situații care reprezintă un factor de mare risc pentru locuitorii comunelor Snagov și Periș, dar și pentru toți participanții la trafic de pe DN 1 București-Ploiești.

Cer răspuns scris, dar aștept și un răspuns verbal din partea domnului ministru al transporturilor și rog să se consemneze că aștept pe cineva de la minister aici să răspundă la această întrebare foarte dificilă pentru cei din minister.

Vă mulțumesc.