Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2007 > 19-03-2007

Ședința Camerei Deputaților din 19 martie 2007

  1   Informare privind distribuirea unor documente la casetele deputaților, potrivit prevederilor art.94 din Regulamentul Camerei Deputaților.
  2   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru ratificarea unor Convenții și Acorduri privind impunerea veniturilor din economii și schimbul automat de informații referitoare la astfel de venituri (rămas pentru votul final).
  3   Prezentarea Raportului de activitate pe semestrul II al anului 2006 al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții.
  4   Dezbaterea Propunerii legislative privind unele măsuri de stimulare și dezvoltare a spiritului antreprenorial în rândul tinerilor (rămasă pentru votul final).
  5   Dezbaterea Propunerii legislative pentru modificarea alin. (3) al art.104 din Legea nr.128/1997 privind Statutul personalului didactic (rămasă pentru votul final).
  6   Validarea mandatului de deputat al domnului Ilie Cristian, Partidul Democrat, Circumscripția electorală nr. 42, București.
  7   Dezbaterea Propunerii legislative pentru modificarea și completarea Legii învățământului nr.84/1995, republicată, cu modificările și completările ulterioare (rămasă pentru votul final).
  8   Dezbaterea Propunerii legislative pentru modificarea și completarea Legii nr.80/1995 privind statutul cadrelor militare (rămasă pentru votul final).
  9   Dezbaterea Proiectului de Lege privind hrănirea, echiparea, asigurarea medicală, precum și cu tehnică, produse și materiale de resort a personalului din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, pe timpul stării de mobilizare, de război, de asediu sau de urgență (rămas pentru votul final).
  10   Propunerea legislativă privind înființarea, organizarea și funcționarea Autorității Naționale pentru Interceptarea Comunicațiilor (aprobarea modificării termenului constituțional de la 45 la 60 de zile)
  11   Propunerea legislativă "Legea securității naționale a României" (aprobarea modificării termenului constituțional de la 45 la 60 de zile).
  12   Propunerea legislativă privind activitatea de informații, contrainformații și de protecție (aprobarea modificării termenului constituțional de la 45 la 60 de zile).
  13   Propunerea legislativă privind organizarea și funcționarea Serviciului Român de Informații (aprobarea modificării termenului constituțional de la 45 la 60 de zile).
  14   Propunerea legislativă privind organizarea și funcționarea Serviciului de Informații Externe (aprobarea modificării termenului constituțional de la 45 la 60 de zile).
  15   Primirea de răspunsuri la interpelările adresate primului-ministru și membrilor Guvernului:
   15.1  Laurențiu Mironescu
   15.2  Lia Ardelean
   15.3  Aledin Amet
   15.4  Adrian Moisoiu
   15.5  Andrian-Sirojea Mihei
   15.6  Valeriu Tabără
   15.7  Ioan Cindrea