Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate și conferințe de presă > Versiunea pentru printare

primit de la doamna deputat Camelia-Margareta Bogdănici (Grup Progresist)
Cea mai activă femeie parlamentar din județul Iași

Deputatul UNPR, Conf. dr. Camelia-Margareta Bogdănici, este cea mai activă femeie parlamentar din județul Iași, în urma analizei de specialitate realizate în ediția a patra a Indicelui Activității Parlamentare (IAP) 2016.

Viceliderul Grupului Progresist (UNPR) din Camera Deputaților, Conf. Dr. Camelia Bogdănici, Deputat al Colegiului 8, Circumscripția electorală 24 Iași, a fost confirmat ca cea mai activă femeie parlamentar din județul Iași, ocupând locul 8 dintre cele 54 de femei care activează în prezent în Camera Deputaților, dar și locul 7 în clasamentul general realizat pentru senatorii și deputații județului Iași.
Indicele Activității Parlamentare (IAP) este un indice cantitativ la nivel individual, studiul fiind o completare la monitorizarea activității parlamentare pe care o face anual Institutul de Politici Publice (IPP) din anul 2005 până în prezent, în „Raportul de monitorizare: oglinda activității parlamentarilor”. Deputatul Camelia Bogdănici are un IAP de 92,2, realizat prin 88 de inițiative legislative - din care 14 au fost promulgate legi, 114 luări de cuvânt, 83 declarații politice, 128 întrebări și interpelări și 12 moțiuni.
„Sunt onorată de rezultatul pe care l-am obținut la evaluarea IAP. În fiecare an m-am clasat pe primul loc în clasamentul femeilor parlamentar pentru orașul și județul pe care îl reprezint. Activitatea mea parlamentară are ca prioritate sănătatea (47% din activitatea mea), educația și tinerii (13%) și munca (12%). Le mulțumesc ieșenilor care m-au sprijinat permanent și care mi-au spus problemele cu care se confruntă și le promit că le voi fi alături și în viitor, indiferent de simpatiile lor politice. Săptămâna viitoare, ca în fiecare an, voi continua consultațiile oftalmologice gratuite (împreună cu consultații gratuite stomatologice) pentru copii, în cadrul programului VINO SĂ VEDEM, VINO SĂ ZÂMBIM, pentru a veni în sprijinul familiilor din Iași, la început de an școlar”, a declarat deputatul Camelia-Margareta Bogdănici.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 8 decembrie 2019, 15:43
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro