Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Victor-Viorel Ponta > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Acest eveniment include reuniuni ale organelor de lucru permanente și ad hoc ale organizației, între care: Sesiunea plenară, reuniunea Comisiei permanente a AP OSCE, lucrările celor trei comisii generale permanente ale Adunării (Comisia pentru probleme politice și de securitate; Comisia pentru probleme economice, știință, tehnologie și mediu; Comisia pentru democrație, drepturile omului și probleme umanitare), lucrările Biroului AP OSCE și evenimente conexe.
Tema generală a evenimentului, ”Sporirea încrederii reciproce și a cooperării pentru pace și prosperitate în regiunea OSCE”, va fi supusă dezbaterii în cadrul lucrărilor atât ale Sesiunii plenare, cât și ale comisiilor generale.
Agenda de lucru a Sesiunii anuale include prezentări ale rapoartelor de activitate, dezbateri pe rezoluții, în cadrul comisiilor generale și în plen, și adoptarea Declarației de la Minsk, care înglobează rezoluțiile celor 3 comisii generale, și a rezoluțiilor suplimentare care acoperă teme de actualitate.
Totodată, programul Sesiunii anuale prevede organizarea alegerilor pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul structurilor de conducere ale AP OSCE, inclusiv alegeri pentru funcțiile de Președinte și, respectiv, de vicepreședinți ai AP OSCE. Menționăm că domnul deputat Victor Paul Dobre este candidat pentru un nou mandat de vicepreședinte al Adunării.
Din partea Camerei Deputaților, la această acțiune vor participa membrii titulari ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE, astfel: domnul deputat Victor-Viorel Ponta (PSD), Președintele Delegației și Președinte al Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, domnul deputat Victor Paul Dobre (PNL), vicepreședinte al AP OSCE, domnul deputat Costel Neculai Dunava (PSD) și domnul deputat Petru Movilă (PMP).
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 6 decembrie 2021, 7:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro