Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Ionel Palar > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Ionel PALAR
Communiques de presse

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ionel Palăr (Grup PNL)
Depolitizarea, pasul necesar pentru însănătoșirea învățământului românesc

Suntem la câteva zile de la începutul anului școlar și la debutul anului universitar. Recunoaștem sau nu, ambele ramuri ale învățământului românesc suferă nu doar din cauza mult discutatei subfinanțări sau a lipsei personalului calificat, ci din cauza politicului și nu a politicilor - așa cum greșit s-a tot speculat în ultima perioadă de o anumită parte a clasei politice.

4 octombrie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ionel Palăr (Grup PNL)
Legea lui Dragnea sau cum se promovează o lege pentru apărarea „grupului” din care el însuși face parte

Suntem în an electoral, an în care PSD încearcă prin toate mijloacele să preia puterea în România. Așa cum ne-a obișnuit și în precedenții ani electorali, lupta PSD se duce pe toate fronturile, cu metode dintre cele mai murdare.

15 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionel Palăr (Grup PNL)
Nu stingeți lumina în Moldova!

În anii de guvernare PSD, regiunea Moldova a fost constant vitregită. Guvernul Ponta a refuzat să facă investiții în Moldova, lasând această zonă în sărăcie.

9 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea
Memorandumul de Înțelegere încheiat astăzi între Camera Deputaților și Parlamentul de la Chișinău va aduce Republica Moldova mai aproape de Europa

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, împreună cu o delegație parlamentară, efectuează o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 18 – 19 septembrie 2015, la invitația președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

18 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Parlamentarii PNL și PDL cer convocarea plenului Camerei Deputaților pentru vot în cazul deputatului Valerian Vreme

Liderul deputaților liberali, George Scutaru, alături de vicepreședintele Camerei Deputaților, Ioan Oltean, de chestorul Camerei Deputaților, Ionel Palăr, și de secretarul Camerei Deputaților, Cristian Buican, au susținut marți, 7 octombrie, o conferință de presă în care au solicitat convocarea de urgență a plenului Camerei Deputaților pentru a da curs cererii Parchetului General de a începe urmărirea penală în cazul deputatului Valerian Vreme.

7 octombrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ionel Palăr (Grupul parlamentar al PNL)
Vom asista la un val de diversiuni! PSD va face orice pentru a distrage atenția românilor de la faptele de corupție comise de Guvernul Năstase

Cu doar câteva zile înainte de începerea campaniei electorale, numele celor mai importanți lideri ai Partidului Social Democrat, inclusiv premierul Victor Ponta, apar în ceea ce se conturează a fi cel mai mare dosar de corupție din istoria postdecembristă a României, Dosarul Microsoft.

1 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionel Palăr

Luni, 22 septembrie, domnul Ionel Palăr, chestor al Camerei Deputaților, s-a întâlnit cu o delegație a Parlamentului Lituaniei (Seimas). Din delegația lituaniană au făcut parte domnul Benediktas Juodka, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe, și domnul Audronius AŸubalis, vicepreședintele Comisiei pentru Afaceri Externe.

22 septembrie 2014 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mercredi, 8 décembre 2021, 21:53
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro