Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Declarations
Interviuri
Photos
Ordre du jour
Activitate in teritoriu
Intalniri diplomatice
Activité parlementaire
2020-present (sen.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
discours
vote
2004-2008 (dep.)
Reforma structurală a societății românești. Modernizarea României prin educație
Forum privind pachetul de legi ale educației
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2008-2012 > Chambre des Députés > Roberta Alma Anastase > Déclarations Versiunea pentru printare

Roberta Alma ANASTASE
Declarations

  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a transmis presei marți, 22 mai, declarația de presă de mai jos:

22 mai 2012 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut luni, 2 aprilie, o declarație de presă.

2 aprilie 2012 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut miercuri, 7 martie, o declarație de presă referitoare la desfășurarea ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului cu ocazia prezentării de către Președintele României, domnul Traian Băsescu, a unui mesaj pe teme de politică internă.

7 martie 2012 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut luni, 5 martie, o declarație de presă.

5 martie 2012 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut miercuri, 29 februarie, o declarație de presă abordând mai multe teme ale actualității parlamentare.

29 februarie 2012 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ


REF: Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, salută decizia Parlamentul European de a reafirma sprijinul pentru aderarea României la spațiul Schengen:

13 octombrie 2011 detalii
  DISCURSUL

președintelui Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, susținut luni, 10 octombrie, la Ședința Plenară a celei de-a 57-a Sesiuni Anuale a Adunării Parlamentare a NATO.

10 octombrie 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut joi, 2 iunie 2011, o declarație de presă referitoare la propunerile din proiectul Constituției privind posibilitatea Guvernului de a-și angaja răspunderea o singură dată într-o sesiune parlamentară. Vă prezentăm mai jos această declarație.

2 iunie 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut joi, 2 iunie 2011, o declarație de presă referitoare la discuțiile avute cu un grup de copii care participă la Forumul Național al Copiilor și Tinerilor, organizat de Fundația ''Salvați Copiii'' România. Vă prezentăm mai jos această declarație.

2 iunie 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut marți, 31 mai 2011, o declarație de presă referitoare la adoptarea proiectului de lege care reglementează alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin. Vă prezentăm mai jos această declarație.

31 mai 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut marți, 3 mai 2011, o declarație de presă referitoare la întâlnirea cu ONG-urile de media. Vă prezentăm mai jos această declarație.

3 mai 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut luni, 4 aprilie 2011, o declarație de presă referitoare la uniformizarea salarizării profesorilor prin procedură parlamentară de urgență. Vă prezentăm mai jos această declarație.

4 aprilie 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut luni, 28 martie 2011, o declarație de presă referitoare la afirmațiile invocate în telegramele lansate de Wikileaks. Vă prezentăm mai jos această declarație.

28 martie 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut marți, 8 martie 2011, o declarație de presă referitoare la acuzațiile opoziției privind prezența presei la ședința pentru asumarea răspunderii Guvernului. Vă prezentăm mai jos această declarație.

8 martie 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut joi, 24 februarie 2011, o declarație de presă referitoare la noul Cod al Muncii. Vă prezentăm mai jos această declarație.

24 februarie 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut joi, 10 februarie 2011, o declarație de presă după întâlnirea pe care a avut-o cu doamna Cecilia Malmström, comisar european pentru afaceri interne. Vă prezentăm mai jos această declarație.

10 februarie 2011 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut vineri, 17 decembrie 2010, o declarație de presă referitoare la suspendarea citirii moțiunii de cenzură. Vă prezentăm mai jos această declarație.
17 decembrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a dat marți, 30 noiembrie 2010, o declarație referitoare la Propunerea legislativă privind serviciile de îngrijire și educare a copiilor pe timpul zilei, aflată în dezbaterea Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Senat. Vă prezentăm mai jos această declarație

30 noiembrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut miercuri, 24 noiembrie 2010, o declarație de presă cu privire la ședința Biroului permanent, convocată la solicitarea reprezentanților Opoziției. Vă prezentăm mai jos această declarație.

24 noiembrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut, luni, 8 noiembrie 2010, o declarație de presă, după întâlnirea cu grupurile parlamentare, pe tema modificării Regulamentului Camerei Deputaților. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație.

8 noiembrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut joi, 4 noiembrie 2010, o declarație de presă, după întâlnirea cu grupurile parlamentare, pe tema modificării Regulamentului Camerei Deputaților. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație.

4 noiembrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut marți, 2 noiembrie 2010, o declarație de presă, după întâlnirea cu grupurile parlamentare, pe tema modificării Regulamentului Camerei Deputaților. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație

2 noiembrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut marți, 2 noiembrie 2010 o declarație de presă referitoare la întâlnirea pe care o va avea cu liderii grupurilor parlamentare, pe tema modificării Regulamentului Camerei Deputaților. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație.

2 noiembrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut vineri, 8 octombrie 2010, o declarație de presă referitoare la trimiterea Proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice spre reexaminare Parlamentului, de către președintele Traian Băsescu. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație

8 octombrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut marți, 21 septembrie 2010, o declarație de presă referitoare la acuzațiile PSD privind votul asupra Proiectului sistemului unitar de pensii publice. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație

21 septembrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut luni, 20 septembrie 2010, o declarație de presă referitoare la votul asupra Proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație

20 septembrie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut marți, 7 septembrie 2010, o declarație de presă referitoare la dezbaterea moțiunii simple "Agricultorii români, sufocați de importuri și falimentați de politica agricolă a guvernului Boc". Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație:

7 septembrie 2010 detalii
  DISCURS
Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Alma Anastase, a participat joi, 8 iulie, la Consultarea națională privind reforma serviciilor sociale în România, eveniment organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și CENTRAS.
La dezbatere au participat reprezentanți de la peste 90 de ONG-uri din toată țara.
8 iulie 2010 detalii
  DISCURS
rostit de președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, la inaugurarea programului de reducere a mortalității infantile lansat de organizația "Salvați copiii"
9 iunie 2010 detalii
  DISCURS
Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut miercuri, 9 iunie, o alocuțiune în cadrul ședinței comune solemne prilejuită de vizita președintelui Parlamentului European, domnul Jerzy Buzek. Totodată, domnul Jerzy Buzek a avut o intervenție în fața deputaților și senatorilor prezenți la ședința solemnă.
9 iunie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut luni, 7 iunie, o declarație de presă referitoare la desemnarea de către Camera Deputaților a unui judecător la Curtea Constituțională. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație
7 iunie 2010 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut miercuri, 2 iunie, o declarație de presă referitoare la desemnarea de către Camera Deputaților a unui judecător la Curtea Constituțională. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație:
2 iunie 2010 detalii
  DISCURS
cu ocazia lansării Inițiativei "Alianța Civilizațiilor în România"
București, Palatul Parlamentului
18 mai 2010 detalii
  DISCURS
rostit de președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, la lansarea cărții "A Little War that Shook the World: Georgia, Russia, and the Future of the West" a dr. Ronald Asmus, director executiv în cadrul German Marshall Fund
31 martie 2010 detalii
  DISCURS
rostit la deschiderea Conferinței Parlamentarilor pentru UNESCO, Paris, 3 octombrie 2009
4 octombrie 2009 detalii
  DISCURS
susținut la conferința "Redresarea UE: să investim împreună în viitor" organizată de Comitetul Economic și Social European.
16 iunie 2009 detalii
  DISCURS
Susținut de președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, la încheierea celei de a 33-a Sesiuni Plenare a Adunării Generale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), desfășurat în perioada 11 - 13 iunie 2009, la Palatul Parlamentului
13 iunie 2009 detalii
  DISCURS
susținut în deschiderea celei de a 33-a Sesiuni Plenare a Adunării Generale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN)
12 iunie 2009 detalii
  DISCURS
susținut în cadrul sesiunii plenare "EU-Russia: Towards a Partnership" de deschidere al celui de celui de al 5-lea Forum Economic Europa-Rusia
26 mai 2009 detalii
  DISCURS DE BUN-VENIT
adresat de președintele Camerei Deputaților, la deschiderea oficială a reuniunii Comitetului Parlamentar al Inițiativei Central Europene - Dimensiunea Parlamentară (ICE - DP) (8 mai 2009, orele 11.00 a.m.)
8 mai 2009 detalii
  Mesajul Doamnei Roberta Anastase, președintele Camerei Deputaților,
adresat participanților la conferința "Pledoarie pentru implicare"
6 mai 2009 detalii
  Mesajul Doamnei Roberta Anastase, Președinte Camera Deputaților
cu ocazia Ședinței Camerei Deputaților consacrata Zilei internaționale de lupta impotriva discriminarii persoanelor cu handicap
5 mai 2009 detalii
  DISCURS
LA REUNIUNEA ANIVERSARĂ - 60 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA CONSILIULUI EUROPEI
5 mai 2009 detalii
  DISCURS
rostit în Parlamentul italian, cu ocazia vizitei oficiale efectuate în perioada 22-24 aprilie 2009.
23 aprilie 2009 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a susținut marți, 14 aprilie, o declarație de presă referitoare la situația din Republica Moldova. Vă prezentăm mai jos, integral, această declarație:
14 aprilie 2009 detalii
  DISCURSUL
președintelui Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, la Conferința de presă organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, având ca temă "Douăzeci de ani de la căderea cortinei de fier".
7 aprilie 2009 detalii
  DISCURS
Ședința solemnă consacrată aniversării NATO
31 martie 2009 detalii
  DECLARAȚIE
referitoare la modificări ale Statutului deputaților și al senatorilor
16 februarie 2009 detalii
  Discursul președintelui Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, la dezbaterile cu tema "Forma și reforma între politică, constituție și administrație".
30 ianuarie 2009 detalii
  Președintele Camerei Deputaților, doamna Roberta Anastase, a deschis, miercuri, 28 ianuarie 2009, lucrările dezbaterii dintre reprezentanții Societății Civile din România și reprezentanții Camerei Deputaților.
28 ianuarie 2009 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie samedi, 22 janvier 2022, 2:40
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro