Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2004 > 24-05-2004

Ședința Camerei Deputaților din 24 mai 2004

  1   Informare cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților și care urmează să fie avizate de comisiile permanente în termenele stabilite.
  2   Aprobarea componenței comisiilor de mediere pentru soluționarea textelor adoptate în redactări diferite de către cele două Camere la:
   2.1  Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr.51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, republicată;
   2.2  Proiectul de Lege pentru organizarea și funcționarea Academiei de Științe Medicale.
  3   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru ratificarea Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Turcia privind readmisia cetățenilor statelor lor și a străinilor aflați în situație ilegală pe teritoriile acestor state, semnat la București la 19 ianuarie 2004 (amânarea votului final).
  4   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru ratificarea Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Lituania privind readmisia cetățenilor proprii și a străinilor, semnat la București la 19 februarie 2004 (amânarea votului final).
  5   Dezbaterea Propunerii legislative pentru înființarea comunei Negrești prin reorganizarea comunei Dobreni, județul Neamț (amânarea votului final).
  6   Dezbaterea Propunerii legislative privind înființarea comunei CIOHORĂNI, județul Iași (amânarea votului final).
  7   Dezbaterea Propunerii legislative privind declararea ca oraș a comunei Giroc - Chișoda, județul Timiș (amânarea votului final).
  8   Dezbaterea Propunerii legislative privind înființarea comunei Surdiaș, județul Timiș (amânarea votului final).
  9   Dezbaterea Proiectului de Lege privind înființarea consorțiilor universitare (amânarea votului final).
  10   Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.18/2004 pentru finalizarea vânzării unor pachete de acțiuni ale Băncii Comerciale Române - S.A. către Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Corporația Financiară Internațională, precum și către Asociația Salariaților Băncii Comerciale Române - S.A (amânarea votului final).
  11   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.10/2004 privind Statutul personalului vamal (amânarea votului final).
  12   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea Legii minelor nr. 85/2003 (amânarea votului final).
  13   Dezbaterea Proiectului Legii petrolului (amânarea votului final).
  14   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.24/1998 privind regimul zonelor defavorizate (amânarea votului final).
  15   Dezbaterea Proiectului de Lege privind răspunderea producătorilor pentru pagubele generate de produsele cu defecte (amânarea votului final).
  16   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru modificarea art. 4 lit.a) alin.2 din Legea nr.80/1995 privind statutul cadrelor militare (amânarea votului final).
  17   Dezbaterea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.15/2004 privind reglementarea unor măsuri financiare (amânarea votului final).
  18   Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.3/2004 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.38/1998 privind activitatea de acreditare a laboratoarelor și organismelor pentru evaluarea conformității (amânarea votului final).
  19   Primirea de răspunsuri la interpelările adresate primului ministru și membrilor Guvernului de către deputații:
   19.1  Adrian Moisoiu
   19.2  Dan Brudașcu
   19.3  Ștefan Baban