Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2002 > 11-04-2002

Ședința Camerei Deputaților din 11 aprilie 2002

  1   Informare cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților și care urmează să fie avizate de comisiile permanente în termenele stabilite.
  2   Dezbaterea Proiectului de Lege privind taxa pe valoarea adăugată (amânarea votului final).
  3   Dezbaterea Proiectului de Lege privind înființarea Universității Hyperion din București (amânarea votului final).
  4   Dezbaterea Proiectului de Lege privind înființarea Universității Româno-Americane din București (amânarea votului final).
  5   Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.184/2001 pentru modificarea și completarea Legii învățământului, nr.84/1995 (amânarea votului final).
  6   Aprobarea componenței nominale a comisiilor de mediere pentru soluționarea textelor adoptate în redactări diferite de către cele două Camere la:
   6.1  Proiectul Legii bibliotecilor;
   6.2  Proiectul de Lege privind înființarea comunei Șieu, județul Maramureș;
   6.3  Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.168/2001 privind punerea în valoare a construcțiilor zootehnice dezafectate destinate creșterii, îngrășării și exploatării animalelor precum și a fabricilor de nutrețuri combinate dezafectate;
   6.4  Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.186/2001 privind instituirea sistemului de declarații de livrare a tutunului brut.
  7   Alocuțiunea domnului Otto Schily, ministrul de interne al Germaniei.